Over onze diensten

Boekhoudkantoor Bart Van den Bossche is erkend als boekhouder-fiscalist door het Beroepsinstituut van de boekhouders en fiscalisten. (BIBF)
Het kantoor is een dynamisch werkende organisatie, die zonder beperking, werkzaam is over gans België.
Wij zijn gespecialiseerd in een doorgedreven dienstverlening voor zelfstandigen, vrije beroepen, KMO’s en VZW’s.
Het opvangen en begeleiden doorheen de administratieve en fiscale verplichtingen in België van buitenlandse vrije beroepen (advocaten, journalisten, consultants, edm.), vormt een aparte gespecialiseerde tak binnen het boekhoudkantoor. Daarnaast vormen de medische vrije beroepen eveneens een aparte gespecialiseerde afdeling binnen het boekhoudkantoor.


De intense samenwerking met een ondernemingsloket zorgt er ook voor dat het boekhoudkantoor volledig kan instaan voor de organisatie en opstart van zelfstandige ondernemers. Voor werkgevers hebben wij goede contacten met diverse sociale secretariaten zodat ook hier een optimale dienstverlening kan worden gerealiseerd.
Het cliënteel van het boekhoudkantoor bestaat zowel uit eenmanszaken als vennootschappen, vrije beroepen en VZW’s, medische en juridische beroepen, handelaars en ambachtslui….

Het werken met en voor deze diverse vormen van ondernemen staat garant voor de specialisatie en ruime ervaring.
Hierdoor kunnen wij u dan ook op een professionele manier begeleiden doorheen alle administratieve verplichtingen en richtlijnen. Daarnaast geven wij, door onze ervaring en creativiteit ,ook een belangrijke meerwaarde aan uw onderneming :

Via onze adviezen en begeleiding is er een grotere kans om uw doelstelling
binnen uw onderneming te realiseren .